Streama ska vara enkelt.

För alla lag. Oavsett nivå.

Tusentals lag har redan upptäckt möjligheterna med Solidsport som erbjuder en marknadsledande streamingtjänst för lag som vill livesända sina matcher och tjäna pengar till lagkassan. Nu är det er tur att komma igång och börja streama era matcher. Helt kostnadsfritt.

Vad är Solidsport?

Solidsport är en streamingplattform som gör det möjligt för alla lag och alla sporter på alla nivåer att livesända sina matcher och evenemang.

Tjänsten är helt kostnadsfri för den som livesänder medan tittarna betalar för att se innehållet. Minst 50% av intäkterna går alltid till laget som sänder

Varför ska man livesända?

För att det möjliggör för alla som inte kan närvara på plats att ta del av all spänning och glädje från alla matcher som laget spelar.

För att allt som livesänds och filmas spelas in och sparas som repriser och highlights som sedan går att se i efterhand. Perfekt för såväl analys, dela i sociala medier med nära och kära och för att spara minnen för livet.

För att tjäna pengar till laget eller föreningen och få lagkassan att växa inför framtida cupäventyr, träningsläger eller andra roliga aktiviteter med laget.

Tjäna pengar till laget

Solidsport gör det både enkelt och roligt att tjäna pengar till laget. Sedan lanseringen 2016 har tusentals lag upptäckt möjligheterna med Solidsport. Hundratusentals matcher har sänts och genererat intäkter på mer än 43.000.000 kronor till föreningslivet.

Så funkar det

Titta på filmen nedan så får du se hur det går till.

 

Därför är Solidsport bra för…

Spelare

Ett fint mål, en snygg räddning eller fantastisk passning. Som spelare är livesändningen från matchen inte det viktigaste. Den stora vinsten av att matchen filmas är för varje spelare möjligheten att kunna se sina matcher och highlights i efterhand. Spelare kan då gå tillbaka i tiden, uppleva minnen och samtidigt se både sin egen och lagets utveckling.

Ledare

Möjligheten att se lagets matcher i efterhand på Solidsport underlättar även tränarens arbete med att utveckla och träna laget. Alla matcher går även att ladda ner för vidare analys och redigering i valfritt analysprogram. Klippa ut matchsekvenser och visa upp för spelarna i laget är ofta det bästa sättet för att visa hur laget kan förbättra sina prestationer på planen.

Föräldrar & Anhöriga

Helst av allt vill varje förälder närvara på plats varje gång som deras barn spelar. Samma sak för mor och farföräldrar som vill se sina barnbarn utöva sin sport. Men i praktiken är det inte alltid möjligt. Då är möjligheten att istället se sina barn eller barnbarn spela via livesändning på Solidsport ett mycket uppskattat alternativ. För att inte tala om möjligheten att gå tillbaka i tiden och se gamla matcher samt uppleva oförglömliga idrottsögonblick med barnen på planen, om och om igen.

Supportrar

För lag med en stor supporterskara är video och livesändningar ett självklart alternativ med stor potential att öka både intresset och intäkterna. För vilken inbiten supporter vill inte kunna ta del av nya spelare som presenteras, livesända träningar eller träningsmatcher? Allt paketerat i ett exklusivt månadssuporterskap som ger supportern tillgång till allt innehåll samtidigt som han eller hon även bidrar ekonomiskt till laget eller föreningen.

Lagledare och Kassören

Säg hejdå till krångliga och tidskrävande sätt att tjäna pengar till laget . Solidsport gör livet enklare för såväl lagledaren som kassören. Alla betalningar och support från tittare hanteras av Solidsport. Det enda kassören i laget behöver göra är att hålla koll på pengarna som kommer in och fakturera Solidsport när lagkassan behöver fyllas på. Enklare än så blir det inte.

Gör som alla andra

Nu är det dags även för ert lag att komma igång och livesända lagets matcher på Solidsport. Börja med att starta en kanal helt kostnadsfritt via knappen nedan. Så snart kanalen är aktiverad rekommenderar vi att du besöker Solidsports Streamingskola. Där får du all hjälp du behöver för att börja livesända din sport.

Lycka till!

Kontakta oss 

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till oss, fyll bara i kontaktformuläret nedan. Vill du att vi ringer upp dig, kom ihåg att fylla i ditt telefonnummer i meddelanderutan.

Solidsport grundades med visionen att göra det möjligt för alla sporter på alla nivåer att livesända sin sport.

Med hjälp av livesänd sport på alla nivåer vill Solidsport förmedla spänning och glädje och samtidigt skapa nya intäkter till idrotten. Vi vill också med våra tjänster också bidra till utveckling av spelare och ledare, inspirera till mer idrottsutövande och samtidigt bidra till ett bättre samhälle där fler människor rör på sig och fler människor mår bra.

Hammarbybacken 27
Stockholm, Sweden

© Copyright 2021 – Solidsport | Foton: Bildbyrån